Bed & Breakfast Brasem

Slapen en (be)leven!

Welkom

Aan de groene oostzijde van Utrecht ligt aan de Kromme Rijn het rustige dorp Odijk. De alom aanwezige karakteristieke beukenhagen geven het dorp een Engelse sfeer. In 2010 werd aan de rand van het dorp de wijk De Burghten gerealiseerd met grote woningen in de jaren 30 stijl. B&B Brasem ligt hier aan een zeer rustige straat met nauwelijks autoverkeer en uitzicht op de Kromme Rijn. B&B Brasem is een ideale plek om tot rust te komen, maar eveneens een startpunt voor belevenissen in natuur en stad. 

De Kamer

Op de eerste verdieping bevindt zich het royale gastenverblijf (van 27 m2). Dit bestaat uit een ruime zit- en slaapkamer met een tweepersoons bed, zit- en eethoek en een eigen 'natte' ruimte (voorzien van douche, bad, toilet en wastafel). Het gastenverblijf is voorzien van thee-/koffie-faciliteiten en een koelkast. De kamer heeft grote ramen met vrij uitzicht op tuin en plein.

Wij hebben gezorgd voor foldermateriaal met informatie uit de regio en wandel- en fietsroutes. Uit een van de boekenkasten kunt u altijd een boek halen om in te snuffelen.

Vanwege het gebruik van een moderne warmtepomp behoudt het gastenverblijf altijd een aangename constante temperatuur door de vloerverwarming en -koeling.

Omgeving

B&B Brasem ligt centraal in Nederland en toch in het prachtige landelijk gebied van de Kromme Rijn. Vanaf B&B Brasem kunt u direct via het jaagpad langs de Kromme Rijn wandelen naar het pittoreske Wijk bij Duurstede. U passeert prachtige fruitboomgaarden en heeft uitzicht op het unieke coulissenlandschap. U kunt dit landschap natuurlijk ook verkennen met een kano of heerlijk achteroverleunend in ons bootje met fluistermotor. Onderweg kunt u bij verschillende boerenbedrijven genieten van heerlijke producten die deze streek rijk is.

Op steenworp afstand bevindt zich nationaal park De Utrechtse Heuvelrug en de Stichtse Lustwarande. Bossen, statige buitenplaatsen en talloze gezellige rustplekken sieren dit landschap met als hoogtepunt Slot Zeist en kasteel Beverweert.

Er is nog meer... De stad Utrecht met zijn intieme centrum is binnen fietsbereik. Een kop koffie aan de Oudegracht, een bezoek aan het Spoorwegmuseum of de oude botanische tuin mag niet ontbreken tijdens uw verblijf in B&B Brasem.

In de nabije omgeving bevinden zich vier golfbanen. U kunt in de buurt paardrijden, zwemmen en er worden talloze verschillende workshops georganiseerd. Laat ons weten waar uw interesse naar uitgaat en wij zoeken het voor u uit.

Tarieven

- 2 personen per nacht (inclusief ontbijt)    € 75 
- 1 persoon per nacht (inclusief ontbijt)     € 60 
- Hond per nacht (inclusief kluif)               € 5
- Fietshuur per dag (op aanvraag)
- Electrische boothuur per dag (op aanvraag)
- Kanohuur per dag (op aanvraag)

Vraag naar de mogelijkheden bij langer verblijven.

Betalingen contant bij aankomst of (bij voorkeur) via bankrekening
NL27 INGB 0663 7549 17 t.n.v. Y. Hoogendijk, Odijk.

Wij serveren een heerlijk ontbijt in het gastenverblijf. Natuurlijk met Fair tradeproducten, kakelverse eieren en kaas van Boerderij Ossenwaard, eigen gemaakte jam en marmelade etc. etc.

Wilt u dat wij een avondmaaltijd voor u bereiden en serveren na een heerlijke dag in de natuur of de stad? Geen probleem. Laat ons weten wat uw wensen zijn.
Prijsindicatie € 19,50 p.p. inclusief een glas wijn of fris.

Reserveringen

Voor meer informatie of reserveringen bel 06-53562620 of stuur een email naar bbbrasem@hoogendijk.nl.